- Nasi wierni od lat czytelnicy, już dawno przestali "Razem z Tobą" traktować, jak biuletyn informujący wyłącznie od przepisach dotyczących osób niepełnosprawnych - mówi Elżbieta Szczesiul-Cieślak, redaktor naczelna „RzT”. - Gazeta wrosła w środowisko i czytelnicy oczekują większego urozmaicenia tematyki, chcą nie tylko porad, ale i czegoś lżejszego -"do poczytania". Mamy więc kącik kulinarny.
O pysznościach pieczonych, smażonych czy gotowanych opowiada Jarek Styczyński z Nowego Dworu Gdańskiego, który lubi nie tylko dobrze jeść, ale i potrafi interesująco o tym pisać. Godne uwagi są podawane przez niego przepisy m.in. na pierogi i polski bigos.
Rubrykę "Apetyt na..." można znaleźć na stronie
Razem z Tobą.
Najnowsze artykuły w tym dziale
Bądź na bieżąco, zamów newsletter