Jeden pączek, za to kalorii dużo. W zależności od tego, czym jest nadziany, jak smażony i jak duży - pochłaniamy jednorazowo od 250 do 400 kalorii. Jeśli w Tłusty Czwartek porządnie poświętujemy, warto pozbyć się nadmiaru kalorii, żeby pączki nie wychodziły nam boczkiem.
Do wspólnego spalania kalorii zapraszamy Czytelników portEl.pl. Partnerem naszej zabawy jest Club Fitness Calypso, który pomaga w spełnieniu marzeń o pięknej sylwetce, zdrowym ciele i radości z aktywności.
Co zrobić, by bawić się z nami? Wystarczy wysłać zgłoszenie na adres konkurs@portel.pl i napisać, co w Was wyzwala hormony szczęścia. Pamiętajcie o dopisaniu swojego imienia i nazwiska oraz numer telefonu. Na zgłoszenia czekamy do czwartku do godz. 12.
Ośmiu autorów najfajniejszych odpowiedzi zaprosimy do zabawy. Wasze zadanie to spalenie na bieżni 250 kalorii w jak najkrótszym czasie. Startujemy w czwartek, 28 lutego o godzinie 17 w Clubie Fitness Calypso przy ul. Niepodległości 16. Ponieważ będzie to nie lada wysiłek, prosimy o udział w zabawie osoby zdrowe i pełnoletnie. Nagrodą dla najlepszego Czytelnika jest miesięczny karnet do klubu.
Zapraszamy do wspólnej zabawy!
UWAGA! W treści maila należy także zawrzeć następującą formułę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych na potrzeby konkursu". Administratorem danych osobowych jest Biuro Usług Informatycznych Softel. ***
1. W każdym konkursie bierze udział tylko jedno zgłoszenie wysłane z jednego adresu mailowego.
2. Wysłanie więcej niż jednego zgłoszenia wyklucza uczestnika z udziału w konkursie
3. Każde zgłoszenie powinno zawierać wskazany w konkursie tytuł wiadomości (hasło), odpowiedź (o ile jest wymagana) oraz dane osobowe uczestnika konkursu.
4. Zgłoszenia wypełnione niepoprawnie nie będą rozpatrywane.
5. W treści maila należy także zawrzeć następującą formułę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych na potrzeby konkursu". Administratorem danych osobowych jest Biuro Usług Informatycznych Softel.
Przeczytaj cały regulamin konkursów portEl.pl
Najnowsze artykuły w tym dziale
Bądź na bieżąco, zamów newsletter