A moim zdaniem... (od najstarszych)
Pokazuj od
najnowszych
najnowszych
Największe
emocje
emocje
Ocza to fajny gość. Niestety w jego nowym projekcie jaskrawo widać brak jakiegokolwiek pomysłu na gotowanie. Są tu dania zbyt wykwintne i trochę zbyt skomplikowane jak na YouTube ( nadawałyby się do dobrej restauracji), jak też prościzna - Ramen z bulionetką - żenada. Nie wystarczy opowiadać o wieloletnim stażu w zawodzie, gotowaniu na wielu kontynentach, skądinąd przydałyby się konkrety. Żeby zaistnieć trzeba być kreatywnym, i mieć świeży look, patrz np. Tasty, Food Emperor itp. Mam wrażenie, że żona Artura za bardzo miesza w jego garnkach - nawet w tle widać jej skądinąd niezłe malunki. Kto kogo chce wypromować? RockChief szkoda czasu i pieniędzy, oprawa bardzo fajna, pomysł i treść pała. No i ten lans z tzw. celebrytami, ech. .. .Może puść całą parę w tego Foodtracka. Bez urazy pozdrawiam.
Co do potraw - przecież nie będzie pokazywał, jak kotleta utłuc. To każda szanująca się Pani domu wie. Chodzi przecież o to, żeby spróbować czegoś zupełnie nowego.
Co do pomysłu - trochę tam jeszcze jest nierówności, czasami zdania się nie składają, ale myślę, że to kwestia obycia, praktyki, z odcinka na odcinek będzie lepiej.
Co do żony - być może za dużo miesza, ale nie można jej odmówić tego, że wspiera męża. I to chyba jego lansuje;)
Słownik Wyrazów Obcych, wyd VII, PIW. str. 657 : - tatuowanie [. .. ]. .. .zwyczaj rozpowszechniony wśród ludów pierwotnych, który przejęli marynarze, od których z kolei przyjęli go ludzie o niskim poziomie kulturalnym. Mogę mieć świadomość, że Pan Artur, bywały w świecie zna tę definicję. Interesuje mnie bardzo, co skłoniło Go do wytatuowania się, jaki cel Mu przyświecał, co chciał, przez tatuaż przekazać o sobie.
Pan Artur mówi o poczuciu estetyki. Pytanie: dlaczego, mając, jak sądzę, sporo koszulek wybrał tę, z symbolem trupiej czaszki. Jaki to ma związek z uprawianym zawodem?. .. ."Co zjemy, to nie przeżyjemy"?