Wybrany wątek opinii
Właśnie, zdało by się jeszcze co nieco wykaligrafować na temat kapuściany a i o kwadratowych jajach też nie należy zapominać. Zwłaszcza, że jaja zdecydowanie zostały potraktowane po macoszemu. Uważam, że obie sprawy wymagają pogłębienia tematu. Kto chciałby zabrać głos?
Kosmita
Do moderacji
Odpowiedz
0
0
@Kosmita - Pogłębiamy dogłębnie czy powierzchownie ? Kapusta się chyba już kisi może zatem pora na ogóra > ?
Do moderacji
Odpowiedz
0
0
@MariuszLewandowski-Fc - Dziś ogór będzie w akcji ale ale teraz idę umyć zęby i takie tam. Kosmita
Do moderacji
Odpowiedz
0
0
@MariuszLewandowski-Fc - Trochę późno ale już jestem. Dziś będzie o Jego Wysokości Kwaśnej Zielonej Cudowności. Uważam, że Zakiszony Ogór jest sam w sobie istną doskonałością. Można Go jednak kulinarnie podkręcić. Ja czynię to w następujący sposób: wystarczy Jego Kwaśną Zieloność skostkować do społu z cebulką, okruszyć grubo mielonym pieprzem i delikatnie skropić oleum rzepakowym. Istna poezyja dla podniebienia. Zapewniam, konsumpcja w takiej postaci Jego Cudowności wprawi nas w radosne odmienne stany świadomości. Jego Magiczna Moc objawia się w całej okazałości, wtedy już nic nas nie zezłości. A jakie jest Wasze zdanie w tej materii? Kosmita
Do moderacji
Odpowiedz
0
1