...okolice Nowej Pilony
Fot. Kosa
Moja ocena 1
Ocena Czyteln. 4,2/82
A moim zdaniem...

A moim zdaniem... (od najstarszych)

A właśnie, po raz kolejny przygotowywałam pierś z kurczaka z jogurtem naturalnym, cytryna, przyprawami i czosnkiem. Po wyjęciu potrawy z piekarnika zauważyłam ze czosnek nienaturalnie zzieleniał, jak ta trawa. Nikt nie wie, czemu tak się stało i czy można tę pierś zjeść?
(2013.11.24)
zapiekasz jogurt naturalny?. .. .co do kurczaka najlepszy jest smarowany miodkiem podlany winkiem i. .. .zeżarty; ) a co do zielonego czosnku. .. .bywa. :) nie wiem dokłdnie jaki składnik działa w ten sposob na czosnek ale chyba coś kwaśnego. .. mi się kiedyś to zdarzyło, zjadłam i zyje. ; )
emma_911 (2013.11.30)