UWAGA!
[X]Zgłaszanie opinii do moderacji
Ja kiedyś kupiłem chleb na takim świecie, i ponieważ było go dużo. Nie wszystko byłem w stanie zjeść. Ja zawsze, czy w kauflandzie, czy w biedronce, promocja czy nie, kupuje zawsze mnóstwo jedzenia, oczywiście ja wszystkiego tego nie przejem, sporo się mi potem marnuje, ale jedzenie jest dostępne na wyciągniecie ręki trzeba mieć i basta!!!. No więc tak było z tym chlebem, było go za dużo, nie zjadłem wszystkiego, chciałem go najzwyczajniej w świecie wyrzucić, no sorry, trzy tygodnie u mnie leżał już tak? No, ale ja chce go wyrzucić a patrze, a on ani spleśniały, nawet nie stwardniał, nadal można było go jeść, zupełnie jakbym dopiero kupił. A to się okazało, bo się dowiadywałem, że to chleb hybrydowy był, że to teraz taka technologia też jest wypiekania, i zboże hybrydowe też, i tam coś tam, że dodają, nie wiem nie znam się na tym tak mi powiedziano. Wiem natomiast jaki był ten chleb po ZAZNACZAM trzech tygodniach leżenia w półce. Teraz tylko bym ten chleb chciał, ale to nigdzie się nie dostanie, od tak, może tym razem będzie? Ale ponoć ma być wprowadzany, do sprzedaży, masowej w przyszłości, i ja innego chleba w takim wypadku NIE CHCĘ.
Megane