UWAGA!

[X]

Komentuj korzystając ze swojego nicka. W tym celu Zaloguj się kontem portElu lub Facebooka
lub zarejestruj konto na portElu.
Anuluj

Najgorsze jest to, że za dwie stówki kupujemy coraz większe ścierwo. Jesteśmy skazani na rakotwórcze konserwanty, wyroby wędlinopodobne, chlebopodobne, pizza z serem, który serem nie jest. Dodatki smakowe serwowane do wyrobów, żeby robiony z g. i h. , wie z czego wyrób w smaku przypominał wędlinę, czy coś co chcemy zjeść np. chipsy o dowolnym smaku. Efekt- młode i w średnim wieku kobiety z d. jak szafa oraz młodzi i w średnim wieku mężczyźni z wagą 100kg+. Niedługo to młody chudy człowiek na ulicy będzie dziwił - o zobacz jaki chudy idzie. Potężni i słabi sztucznie upasieni – za dwie stówki. Jedzenie eko to dla bogatych i niech się cieszą, że jeszcze ich stać – ale już niedługo. Najtańsze żarcie z Lidla i Biedronki na zawsze w menu większości Polek i Polaków.

Cz